Antreneaza-te acasa!

Heei lume! 🙂

Cu totii trecem printr-o perioada dificila. Suntem izolati la domiciliu, nu putem iesi cand avem noi chef, nici nu am avea unde sa mergem pentru ca toate locurile publice sunt inchise, cu exceptia supermarketelor si farmaciilor.

Sunt convinsa ca ati vazut de foarte multe ori reclama „pentru o viata sanatoasa faceti miscare cel putin 30 de minute pe zi”. Stiu ca nu puteti iesi, ca nu aveti sali de sport deschise; dar asta nu este o problema.

Nu exista motive pentru a nu face sport. Exista doar scuze (nu am sala, nu am timp) si multe altele. Daca vrei sa faci sport, vei face sport. Eu stau in casa de 3 saptamani la fel ca voi si nu a existat o zi in care sa nu fac exercitii. Eu am profitat de aceasta ocazie si am bagat cat am putut. De ce? Este altceva sa faci dupa ce ai stat toata ziua in casa degeaba, nu dupa 8 ore de munca.

Daca eu pot face exercitii acasa si tu poti face. Internetul este plin de exercitii pe care le poti face acasa cu sau fara echipamente. Sunt foarte multe exercitii care mai de care mai usoare, mai complexe, pentru slabit, pentru tonifiere s.m.d. Este chiar usor sa faci sport si nu trebuie sa faci un antrenament de 1 ora. Gasesti antrenamente de 10-15 minute.

Eu consider ca sportul ar trebui sa devina un stil de viata pentru toata lumea, sa-l facem indiferent ca suntem in casa sau intr-o sala de sport. Sportul inseamna sanatate, sportul este sanatatea omului. Eu daca nu fac cateva zile miscare incep sa ma simt „bolnava” fara energie, fara chef de viata; atunci cand fac zi de zi ma simt plina de energie, ma simt libera, imi simt corpul la fel de usor ca un fulg.

Imi doresc sa fac cati mai multi oameni sa inteleaga ca sportul este sanatate in primul rand si ca lipsa sportul ii poate costa viata.

Un gând despre ”Antreneaza-te acasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s